Cherestea Chitila - Billys Trans SRL
Depozit cherestea Bucureşti Chitila.
Vânzare cherestea, grinzi, cuşaci, scânduri, lemn construcţii, şipci şi baghete din lemn.
Cherestea Chitila - Billys Trans SRL
Categorii de produse
Yahoo! Messenger
Căutare rapidă
 
Căutati produsul dorit.
Căutare avansată

sau folosiţi
Pazie 20 cm
Pazie 20 cm
30,00 Lei / buc.

Condiţii de utilizare


  Alegeţi unul din topicurile de mai jos:
 1. Condiţii de utilizare
  Folosirea, incluzând vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul www.cheresteachitila.ro, implică acceptarea termenilor şi condiţiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare.
  SC Billys Trans SRL şi asociaţii săi furnizează serviciile care sunt subiectul termenilor şi condiţiilor de mai jos. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a acestor termeni şi condiţii. SC Billys Trans SRL îşi asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări ale site-ului www.cheresteachitila.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.
  SC Billys Trans SRL nu va putea fi facută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, upgrade-uri etc.
  SC Billys Trans SRL nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.cheresteachitila.ro, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.
 2. Comunicări electronice
  Prin accesarea site-ului www.cheresteachitila.ro, folosirea, vizitarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate SC Billys Trans SRL, comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor din partea SC Billys Trans SRL în modalitate electronică, incluzând şi comunicări prin e-mail sau prin anunţuri pe site.
 3. Drepturi de autor (Copyright)
  Întregul conţinut al site-ului www.cheresteachitila.ro, incluzând, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi şi orice alte date, este proprietatea SC Billys Trans SRL şi/sau a asociaţilor săi şi/sau a partenerilor săi şi/sau a furnizorilor săi şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusivă a SC Billys Trans SRL şi este protejată de Legea drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris al SC Billys Trans SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.
  Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC Billys Trans SRL sau a furnizorilor săi de programe şi sunt protejate de Legea drepturilor de autor.
 4. Accesul la site
  SC Billys Trans SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor SC Billys Trans SRL, fără acordul scris al acesteia.
 5. Datele personale
  Pe site-ul www.cheresteachitila.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activităţile care survin prin accesarea contului şi parolei personale. SC Billys Trans SRL nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.
  Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către SC Billys Trans SRL şi furnizorii săi numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din contul de înregistrare, precum şi datele din formularul de comandă vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoţii, etc.
  Datele personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.
 6. Comentarii, comunicări şi alte date/informaţii
  Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii şi orice alte comunicări; sa transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atâta timp cat conţinutul acestora: nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viaţa privată a altor persoane, nu încalca drepturile de proprietate intelectuală, nu conţine viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanţ, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entităţi vor fi sancţionate în conformitate cu legile în vigoare.
  SC Billys Trans SRL are dreptul (dar nu şi obligaţia) de a şterge orice astfel de conţinuturi identificate pe site. SC Billys Trans SRL nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.
  În cazul trimiterii sau afişării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă SC Billys Trans SRL şi afiliaţilor/asociaţilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil şi retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum şi dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conţinuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, SC Billys Trans SRL şi afiliaţilor/asociaţilor săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licenţă dreptul de a utiliza numele pe care il asociaţi cu un astfel de conţinut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conţinutului pe care îl afişează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conţinut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC Billys Trans SRL nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru conţinutul mesajelor/comunicărilor afişate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.cheresteachitila.ro.
 7. Securitatea informaţiilor
  SC Billys Trans SRL garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. SC Billys Trans SRL nu îşi asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de orice defecţiuni sau erori ale softului cu care este conceput şi găzduit site-ul şi nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau e-mail-urile expediate de www.cheresteachitila.ro nu conţin viruşi sau alte componente dăunătoare. De asemenea, SC Billys Trans SRL nu răspunde pentru defecţiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul.
 8. Responsabilităţi privind produsele
  SC Billys Trans SRL nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului este lipsit de erori sau că este complet.
  SC Billys Trans SRL nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziţionate prin intermediul acestui site. Pentru articolele ce nu sunt produse de SC Billys Trans SRL, aceasta nu oferă nici o garanţie, expresă sau implicită. SC Billys Trans SRL nu garantează şi nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele achiziţionate nu corespund scopului pentru care au fost achiziţionate.
  De asemenea, SC Billys Trans SRL nu răspunde şi nici nu va fi făcută responsabilă pentru funcţionarea site-ului, informaţiile, conţinutul, materialele sau produsele de pe site.
  SC Billys Trans SRL nu va putea fi făcută responsabilă în cazul oricăror neconcordanţe sau lipsuri în ceea ce priveşte produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamaţie va fi adusă la cunoştinţă SC Billys Trans SRL în maximum 24 de ore de la recepţionarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluţionare.
 9. Limitări ale responsabilităţii
  Site-ul www.cheresteachitila.ro şi materialele aferente sunt oferite aşa cum sunt şi atât cât sunt disponibile.
  SC Billys Trans SRL nu va fi făcută responsabilă şi nici nu garantează expres sau implicit, în nici un fel, pentru funcţionarea/funcţionalitatea site-ului, informaţiile sau conţinutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.
  SC Billys Trans SRL nu va fi făcută responsabilă pentru orice pagube, de orice fel, incluzând, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.
 10. Drept aplicabil. Litigii
  Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condiţiile şi Termenii de utilizare de mai sus şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator şi SC Billys Trans SRL şi asociaţii/partenerii/afiliaţii săi. În cazul unor eventuale conflicte între SC Billys Trans SRL şi clienţii săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare.

  Simpla accesare a acestui site, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii.
Continuă
Nu rataţi!
scanduri lambriu grinzi lemnfoc dulapi
Legături externe
Curs valutar
Curs BNR 23.01.2018
1 Euro = 4.6679 Lei
1 USD = 3.8116 Lei
Colaboratori
Valid XHTML 1.0 Transitional